Prieto Pariente

Het Wijnhuis: Prieto Pariente

Prieto Pariente is een nieuw wijnproject geïnitieerd en geleid door Martina en Ignacio Prieto Pariente en ondersteund door kennis en ervaring van de tweede generatie van de Prieto wijnfamilie. De kern van deze nieuwe uitdaging is gebaseerd op de selectie van zeer oude wijngaarden uit de provincie Valladolid. Martina en Ignacio geloven sterk in een duurzame wijnbouw en in het respecteren van de oorsprong.

Verschil, territorium en selectie, zijn bepalend voor de wijnen van Prieto Pariente. Het huis identificeert zich met regio’s als Castilla en Leon, Valladolid, de hoogvlakte, Paramos, van Noord-Spanje, en de minerale heuvels van Cebreros en Bierzo die de regio omringen.

Prieto Pariente heeft als doel wijnen te creëren met unieke persoonlijkheden, die een onderscheidend vermogen hebben en gekenmerkt worden door een profiel van frisheid en complexiteit.

De serie “Páramos de Valladolid” bestaat uit twee rode blends: El Origen de Prieto Pariente & Prieto Pariente. De druiven van deze twee wijnen komen van wijngaarden uit verschillende delen van de provincie, die strategisch zijn geselecteerd om zo unieke en elegante wijnen te kunnen maken.

Daarnaast hebben Martina en Ignacio een kleine verborgen wijngaard met Viognier gevonden in de Paramos van Valladolid. Van de druiven van deze wijnstokken wordt een ​​aromatische wijn gemaakt met volume en body.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. El Origen vdt
  Login voor de prijs
 2. La Provincia vdt
  Login voor de prijs
 3. Los Confines vdt
  Login voor de prijs
 4. Viognier vdt Organic 'Prieto Pariente'
  Login voor de prijs
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst